Дизайн зачіски

 

     Cпеціальність «Дизайну зачіски та стилю»  -  здійснюється профільна підготовку дизайнерів-стилістів за оригінальною освітньою програмою, розробленою для навчання фахівців у галузі індустрії краси та моди, перукарського мистецтва та декоративної косметики, візажу та гриму.

         Система навчання спрямована на розширення та поглиблення обізнаності щодо різних аспектів розвитку індустрії краси та моди, зокрема особливостей виникнення та проявів модних трендів і стилістики, сучасних косметичних засобів; активізує та розвиває творче і художнє мислення у студентів, що сприяє створенню актуальних стильних образів, креативних зачісок і візажу.

      Інноваційна програма навчання сприяє засвоєнню студентами основ професій дизайнера зачіски та стилю. Засновуючись досвідом та авторськими методиками провідних фахівців перукарського мистецтва, студенти набувають навички для роботи бренд-технологами. Майбутні дизайнери зачіски та дизайнери стилю отримують теоретичні знання та практичний досвід у мистецтві візажу, гриму, боді-арту, опановують технології і техніки стрижки, колористики, моделювання та нарощування волосся. Бездоганний смак, а також навички аналізу модних тенденцій, розвиваються у процесі засвоєння базових дисциплін.

       Ознайомлення з сучасними комп’ютерними технологіями допомагає студентам якісно та презентабельно демонструвати власні творчі задуми. Високий рівень знань, практичний досвід набуття навичок і вмінь, розкриття власного потенціалу допомагає студентам стати висококласними професійними дизайнерами зачіски та стилю і досягти успіху в салонному та fashion-бізнесі.

      Отримання престижної освіти за спеціальностями: «Дизайнер зачіски», «Дизайнер стилю» є далекоглядним рішенням щодо успішного кар’єрного розвитку.

 

ПЕРЕВАГИ ПРОФЕСІЙ:

• можливості розкриття творчого потенціалу;

• перспективи кар’єрного росту в сфері індустрії краси та моди;

• ексклюзивна професія з можливістю працевлаштування в б’юті-індустрії і комерційних fashion-проектах, салонах краси;

• одна з найбільш затребуваних професій у сфері beauty & fashion;

• спілкування з креативними людьми, близькими по духу і творчого потенціалу;

• безмежні можливості щодо вдосконалення особистої майстерності й отримання високого доходу.

БЕЗ ЗНО НА 2 КУРС

     Тільки в цьому році для вступу на спеціальність «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» запрошуються випускники з дипломами освітньо-кваліфікаційних рівнів: “Кваліфікований робітник” або “Молодший спеціаліст”.

Переваги спеціальності:

• розширений практичний курс, участь у майстер-класах, fashion-проектах і дизайн-заходах;

• гарантоване працевлаштування – знайомство з роботодавцями на «ярмарках вакансій»;

• викладачі є професіоналами світового рівня, які досягли успіху у fashion-бізнесі;

Сертифікати:

1. Українська мова та література;

2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська, російська); або Історія України; або Математика;

3. Творчий конкурс.