Випуск 2017

  

  Навчання у Миколавському Факультеті менеджменту і бізнесу Київського університету культури неодмінно запам’ятається новоспеченим фахівцям насиченими студентськими буднями. Тут вони отримали колосальний досвід, навчаючись у найкращих викладачів, професорів, майстрів курсу і творчих наставників.

В університеті студенти здобули якісну європейську освіту, за престижними спеціальностями, щоб реалізувати себе та досягти професійних вершин.

 

У Миколавському Факультеті менеджменту і бізнесу Київського університету культури відбулося вручення дипломів та присвоєння освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та «Спеціаліст» студентам напряму підготовки "Міжнародний туризм", "Готельно-ресторанний бізнес", "Дизайн", "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа".

 

Емоції переповнювали випускників Київського університету культури. Вони сердечно дякували за найкращі роки свого студентського життя у стінах вишу та чудову освіту.

 

За цей час університет став справжньою домівкою для молоді, яку вона згадуватиме з теплотою і радістю.

 

 

Дорогі випускники, ми впевнені, що ваші імена будуть прославляти рідний університет і зміцнювати  добру славу рідної  України!

Вітаємо зі святом!