Міжнародний туризм

 

Любиш пізнавати світ, відкривати щось нове для себе, незвідані країни, що ваблять своєю незвичайною культурою і традиціями?! Або ти вдало контролюєш роботу інших і здатен мотиваційно впливати на людей? Твоє покликання, твоє місце навчання – міжнародний туризм.

 

Напрям «Туризм» - підготовка та розвиток професійних менеджерів у сфері туризму, здатних успішно керувати організаціями в динамічному і глобальному середовищі бізнесу XXI століття. Туризм стає не просто фахом, а хобі, що буде приносити матеріальний достаток.

В економіці більшості країн світу туризм посідає важливе місце, тому цей напрямок є одним з пріоритетних у Київському університеті культури. Складний механізм функціонування туристичної галузі передбачає високого професіоналізму, різнобічної та ґрунтовної підготовки фахівців, якими і залишають стіни університету наші випускники; вони мають чіткі і виважені цілі, а головне, знають, як їх досягти.

 

Любиш пізнавати світ, відкривати щось нове для себе, незвідані країни, що ваблять своєю незвичайною культурою і традиціями?! Або ти вдало контролюєш роботу інших і здатен мотиваційно впливати на людей? Твоє покликання, твоє місце навчання – спеціальність «Міжнародний туризм».

Професорсько-викладацький склад – злагоджений колектив однодумців і фахівців своєї справи, які створюють робочу атмосферу для талановитих студентів – в майбутньому успішних висококваліфікованих працівників галузі туризму.

Студенти цієї спеціальності проходять практику в різних туристичних регіонах і провідних туристичних підприємствах країни.  Дозвілля студенти також  проводять цікаво: організації численних рекламних  турів для майбутніх туроператорів.

 

Отже, бути працівником сфери туризму – це коли подорожі стають твоїм радісним службовим обов’язком. На тебе чекають: цікаве навчання, захоплюючі поїздки, туристичні походи та практика у кращих рекреаційних закладах української та закордонної сфери обслуговування. Вперед у щасливе та гармонійне життя разом з кафедрою міжнародного туризму.

Сертифікати ЗНО:

1. Українська мова та література, 

2. Географія;

З. На вибір –  іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська, російська).