Як стати студентом "КУК"

 

Завжди мріяв про престижну спеціальність у навчальному закладі європейського рівня?

Блукаєш лабіринтами невизначеності: де отримати якісну освіту за омріяною професією? Адже це не просто вибір, це запорука твого майбутнього успіху!

 

Освіта в Київському університеті культури – це найкраща інвестиція в Вашу особистість та Ваше майбутнє!

У нашому університеті самореалізація кожної особистості студента на першому місці. Тут панує атмосфера молодості та досвіду!

Університет створює умови для самовдосконалення. До послуг студентів – сучасна матеріально-технічна база. Фахові та мультимедійні навчальні лабораторії із найсучаснішим обладнанням дозволяють здобувати практичні навички, не відриваючись від теоретичного блоку навчання. Потужна матеріально-технічна база університету також дає можливість проводити на своєму майданчику заходи міжнародного масштабу.

Наше завдання – забезпечити для студентів найвищий рівень освіти, щоб випускники вигідно відрізнялися і були особливо затребувані не тільки на українському ринку праці, а й закордоном. Щорічно Київський університет культури проводить моніторинг популярності професій та їх попиту на ринку праці. Орієнтуючись на ці дані, ми додаємо нові спеціальності та покращуємо існуючі. 

 

 

Не витрачай свій час на роздуми.

Якісна освіта отримана у Київському університеті культури – це твій ключ до успіху!

 

 

АДРЕСА: 54017, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 36

Телефони: (0512) 47-00-69; (0512) 47-11-40.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.