Студентські Проекти

 

СТУДЕНТСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ – форма управління, за якої студенти на рівні академічної групи, курсу, факультету, гуртожитку, іншого структурного підрозділу МФ Київського університету культури мають право самостійно вирішувати питання внутрішнього управління. Координує роботу всіх органів студентського самоврядування, бере активну участь в організації та проведенні заходів, які покликані всебічно сприяти навчальній, науковій, громадській, спортивній та творчій активності студентів. 

Головною метою діяльності органів студентського самоврядування нашого університету є передусім створення умов самореалізації молодих людей в інтересах особистості, суспільства, держави, у захисті прав студентів.   

 Представники від кожної академічної групи в університеті складають студентську раду, серед них цими ж представниками обирається голова студентської ради, який є студентським деканом університету (терміном на 1 рік, після чого він може бути переобраний).

  

Насичене творче життя студентського парламенту.

Прагнення до лідерства є в кожної людини. Потрапити до студентського парламенту - це можливо! Треба лише мати бажання робити життя студентів кращим завдяки своїй діяльності. Ми маємо можливість навчаючи, навчатися самим, вдосконалювати навчальний процес та побутові умови; головне не зупинятися на досягнутому, а сміливо і з бажанням йти лише вперед!  

 

 В успішному університеті - успішні студенти!