Абітурієнту

Особлива увага приділяється практичній підготовці, завдяки чому студенти набувають не тільки теоретичних знань. Усі напрями навчання та програми відповідають актуальним вимогам ринку праці. Це значно полегшує студентам і випускникам працевлаштовуватись. Більшість з них отримують свою першу роботу, ще будучи студентами. Саме це і робить Київський університет культури популярним серед молодих людей. Тут здобувають освіту, яка відповідає міжнародним стандартам. Крім того, у них є можливість адаптувати програму навчання до своїх потреб та інтересів, завдяки чому навчання стає не тільки необхідністю, а й, насамперед, задоволенням. Крім обов’язкових програм, у КУК проводяться майстер-класи та практикуми за участі відомих українських і зарубіжних фахівців.

 

Унікальне середовище та атмосфера для навчання. В університеті панує творча і тепла атмосфера. Навчальний процес проходить у невеликих групах, що дозволяє викладачам знайти індивідуальний підхід  до кожного студента.

Мінімум бюрократії. Університет допомагає студентам у вирішенні будь-яких питань і труднощів. Тут дотримуються європейського принципу відкритих дверей.

Чудові можливості розвитку кар’єри та професійного зростання. Якість освіти, можливість навчання та стажувань за кордоном, престижні бази практик – завдяки цьому наші випускники впевнено почувають себе на ринку праці.

Університет має сучасну матеріально-технічну базу. Фахові та мультимедійні навчальні лабораторії із найсучаснішим обладнанням дозволяють здобувати практичні навички, не відриваючись від теоретичного блоку навчання. Потужна матеріально-технічна база університету дає можливість проводити на своєму майданчику заходи міжнародного масштабу, сприяючи модернізації та інтеграції освіти України у міжнародний та європейський освітній простір.

Доступна вартість навчання та гнучка система знижок. Університет пропонує гнучку систему знижок для талановитої молоді.

Професійний викладацький склад. Викладацький склад – це професіонали найвищого рівня, визнані міжнародні експерти, фахівці-практики. Серед викладачів Університету культури видатні особистості у сфері науки, культури та шоу-бізнесу.

Студентське самоврядування. Студентський парламент – виконавчий орган студентського самоврядування, який обирається на конференціях студентів і відображає позицію молоді в різних сферах освітньої діяльності колективу Київського університету культури, координує роботу всіх органів студентського самоврядування, бере активну участь в організації та проведенні заходів, які покликані всебічно сприяти навчальній, науковій, громадській, спортивній та творчій активності студентів.

 

 

 

 

АДРЕСА: 54017, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 36

Телефон декана: (066) 286-37-46 (Альона Олексіївна).

Телефон приймальної комісії: (0512) 47-00-69; (0512) 47-11-40.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.